Barion Pixel

Visszavétel

Visszavétel

 

Ha a termék mégsem felel meg az elképzelésének, visszaküldheti azt.

A megrendeléseket saját költségükre lehet visszajuttatni.

Itt található a részletes folyamat:

Kérés

Széfek, fegyverszekrények, postaládák, kulcstárolók és pénztárolók esetén kérjen ingyenes visszatérítési bizonylatot.

Kitölteni

Kérjük, töltse ki a visszatérési űrlapot (Termékkód és a visszatérés oka).

Csomagolás

Kérjük, használja az eredeti dobozt. Ha már nem rendelkezik az eredeti dobozzal, kérjük, vegye figyelembe a kellően stabil csomagolást a szállítás közbeni sérülések elkerülése érdekében. Ha a termékek nem az eredeti csomagolásban érkeznek vissza, akkor lehet, hogy a vásárló nem fogja visszakapni a vásárlás teljes összegét.

Termékvisszaküldés

Adja át a csomagot a választott szállítási szolgáltatónak.

Annak érdekében, hogy a visszaküldött termékek árát mielőbb vissza tudjuk téríteni, a következő információkat add meg: a megrendelés számát, az elérhetőségeidet, kártyás fizetésnél a bankszámlához tartozó bankfiók nevét, a bankszámlaszámot IBAN formátumban és a SWIFT kódot. A tranzakciót ezen információk birtokában tudjuk elindítani.

Online kártyás fizetéskor:

Bankszámlára történő pénzvisszatérítés 14 napon belül történik meg, amit a visszaküldött termékek beérkezésétől vagy a nemzetközi banki átutalás során a szerződéstől történő elállástól kerül számításra.

PayPal-lal történő fizetéskor: 

A PayPal fiókra történő pénzvisszafizetés azonnal megtörténik, ha a visszaküldött terméket megkaptuk vagy megtörtént a szerződéstől történő elállás.