Barion Pixel

PM_KKV_2016/100 pályázat

Az Exsafe Kft. 60 millió Ft támogatást nyert el, amely összeget a telephelyének a fejlesztésére fordíthat

 

  • A kedvezményezett neve: Exsafe Kft.
  • A pályázat azonosítója: PM_KKV_2016/100
  • Az elnyert támogatás mértéke: 60 millió forint
  • A fejlesztés helyszíne: 2230 Ecser, Rákóczi utca 58-62.
  • A projekt kezdő dátuma: 2017.03.10.
  • A projekt záró dátuma: 2018.04.30.

Az Exsafe Kft. PM_KKV_2016/100 pályázatát támogatásban részesítette a Nemzetgazdasági Minisztérium. A projekt keretében az Exsafe Kft. infrastruktúrája bővül, amely fejlesztés elengedhetetlen ahhoz, hogy a vállalkozás a megnövekedett megrendeléseinek eleget tudjon tenni, a tőle megszokott magas színvonalon.

A telephelyfejlesztés új épület építésével valósul meg, összesen 683 m2 infrastruktúra jön létre a pályázati támogatásnak köszönhetően.

A projekt teljes összköltsége 116,96 millió Ft, így az Exsafe Kft. is jelentős önerővel járul hozzá a projekt sikerességéhez.

Az elnyert pályázati támogatás hozzájárul továbbá ahhoz, hogy az Exsafe Kft. növelni tudja a termelését, ami a meglévő foglalkoztatotti állomány bővítését is lehetővé teszi, illetve a meglévő munkahelyek hosszú távú megtartását biztosítja.

Exsafe Kft.
2233 Ecser, Rákóczi út 58.
T +36 29/33 55 70
H: www.exsafe.hu
M: ertekesites@exsafe.hu

Az EXSAFE Kft. 60 millió Ft támogatást nyert el, amely összeget a telephelyének a fejlesztésére fordíthat.

Az Exsafe Kft. PM_KKV_2016/100 pályázatát támogatásban részesítette a Nemzetgazdasági Minisztérium. A projekt keretében az Exsafe Kft. infrastruktúrája bővül, amely fejlesztés elengedhetetlen ahhoz, hogy a vállalkozás a megnövekedett megrendeléseinek eleget tudjon tenni, a tőle megszokott magas színvonalon. A telephelyfejlesztés új épület építésével valósul meg, összesen 683 m 2 infrastruktúra jön létre a pályázati támogatásnak köszönhetően. A projekt teljes összköltsége 116,96 millió Ft, így az Exsafe Kft. is jelentős önerővel járul hozzá a projekt sikerességéhez.
Az elnyert pályázati támogatás hozzájárul továbbá ahhoz, hogy az EXSAFE Kft. növelni tudja a termelését, ami a meglévő foglalkoztatotti állomány bővítését is lehetővé teszi, illetve a meglévő munkahelyek hosszú távú megtartását biztosítja.
A kedvezményezett neve: Exsafe Kft.
A pályázat azonosítója: PM_KKV_2016/100
Az elnyert támogatás mértéke: 60 millió forint
A fejlesztés helyszíne: 2230 Ecser, Rákóczi utca 58-62.
A projekt kezdő dátuma: 2017.03.10.
A projekt záró dátuma: 2017.12.31.

Jogi nyilatkozat:

A gondos vizsgálat ellenére a külső linkek tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Ezen oldalak tartalmáért kizárólag az üzemeltetők felelősek. A weboldalon található adatok és információk felhasználásából vagy elérhetetlenségéből fakadó közvetlen, közvetett vagy egyéb károkért, az okoktól függetlenül, a jogilag megengedett mértékben minden felelőséget kizártuk.

A weboldal tartalmát szerzői jogok védik. Az információ kizárólag személyes használatra szolgál. Tilos minden további felhasználás, különösen az adatbázisokban történő tárolás, a másolat és a kereskedelmi felhasználás bármilyen formája, valamint a harmadik feleknek – akár részben, akár felülvizsgált formában – történő továbbadása hozzájárulás nélkül